Om oss

Svebo Möbler startades 1978 av Bo Östling som drev butiken i över 40 år. Den fysiska butiken har legat i samma lokal på Hällbruksgatan 23 i Luleå sedan dess. 

I april 2019 tog en ny ägare över och vi tog in ett helt nytt sortiment av möbler, inredning, mattor och lampor. Våran vision är att vi ska erbjuda allt du kan tänkas behöva till hemmet. Vi är en liten aktör och helt privatägda utan tvingande avtal med leverantörer vilket gör att vi själva bestämmer vad vårat sortiment ska bestå utav. 

Vi försöker att ha något för alla som kommer till våran affär eller väljer att handla via våran webshop. Vi letar hela tiden efter nya leverantörer som erbjuder roliga prylar eller snygga möbler. Alla produkter som du ser i vår webshop kan du komma och titta på i vår fysiska butik.

Vi arbetar efter ett hållbarhetsperspektiv när det kommer till frakt av våra produkter, vilket betyder att när du beställer av oss kan dina varor levereras i emballage från en annan produkt som vi packat upp i butiken. Varför slänga en helt ok låda bara för att det står ett produktnamn på det? Vansinne tycker vi! Därför sparar vi och återanvänder all emballage från våra leverantörer.